Możliwość wykorzystania wyciągu z grejpfruta, chitozanu oraz Pythium oligandrum do ochrony soi(Glycine MaxL.Merrill)przed patogenami.
Opis bibliograficzny
Możliwość wykorzystania wyciągu z grejpfruta, chitozanu oraz Pythium oligandrum do ochrony soi(Glycine MaxL.Merrill)przed patogenami. [AUT.] DANUTA PIĘTA, ALINA PASTUCHA, ELŻBIETA PATKOWSKA. W: Nowe aspekty w chemii i zastosowaniu chityny i jej pochodnych-XII Seminarium Robocze, Szczyrk 20-22 września 2006 s. 79. Szczyrk 2006.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nowe aspekty w chemii i zastosowaniu chityny i jej pochodnych-XII Seminarium Robocze, Szczyrk 20-22 września 2006, s. 79
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 maja 2024 08:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 maja 2024 08:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50070) wydawnictwo zwarte #50070
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.