Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Możliwość wykorzystania wyciągu z grejpfruta, chitozanu oraz Pythium oligandrum do ochrony soi(Glycine MaxL.Merrill)przed patogenami.

Opis bibliograficzny

Możliwość wykorzystania wyciągu z grejpfruta, chitozanu oraz Pythium oligandrum do ochrony soi(Glycine MaxL.Merrill)przed patogenami. [AUT.] DANUTA PIĘTA, ALINA PASTUCHA, ELŻBIETA PATKOWSKA. W: Nowe aspekty w chemii i zastosowaniu chityny i jej pochodnych-XII Seminarium Robocze, Szczyrk 20-22 września 2006 s. 79. Szczyrk 2006.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nowe aspekty w chemii i zastosowaniu chityny i jej pochodnych-XII Seminarium Robocze, Szczyrk 20-22 września 2006, s. 79
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 maja 2024 08:21
Ostatnia aktualizacja:10 maja 2024 08:21

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50070) wydawnictwo zwarte #50070

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się