"Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość". Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej 11-12 maj, Warszawa. >&rft.epage=>&rft.pub=Wydawnictwo%20Naukowe%20PTT%C5%BB&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
"Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość". Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej 11-12 maj, Warszawa. Warszawa 2023, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 109 s.
Szczegóły publikacji
Źródło:
109 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Wytłoki pomidorowe jako innowacyjny dodatek do kiełbas surowo dojrzewających o obniżonej zawartości azotanów. [AUT.] PATRYCJA SKWAREK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: "Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość". Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej 11-12 maj, Warszawa s. 54. Warszawa 2023. |
---|---|
Rekord utworzony: | 1 lipca 2024 07:52 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2025 13:23 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://sites.google.com/view/mlodakadr…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50191) wydawnictwo zwarte #50191
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.