Wytłoki pomidorowe jako innowacyjny dodatek do kiełbas surowo dojrzewających o obniżonej zawartości azotanów.
Opis bibliograficzny
Wytłoki pomidorowe jako innowacyjny dodatek do kiełbas surowo dojrzewających o obniżonej zawartości azotanów. [AUT.] PATRYCJA SKWAREK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: "Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość". Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej 11-12 maj, Warszawa s. 54. Warszawa 2023.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 lipca 2024 08:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 lipca 2024 14:56 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://sites.google.com/view/mlodakadr…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50192) wydawnictwo zwarte #50192
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.