Tomato pomace as natural antioxidants inhibiting oxidation processes in raw fermented sausages.
Opis bibliograficzny
Tomato pomace as natural antioxidants inhibiting oxidation processes in raw fermented sausages. [AUT. KORESP.] PATRYCJA SKWAREK, [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: 3rd International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT, 24 April 2024 F014. Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/ICDSUPL3.F014
Szczegóły publikacji
Źródło:
3rd International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT, 24 April 2024, F014
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 lipca 2024 08:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 lipca 2024 08:36 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/ICDSUPL3.F014
Strona WWW
https://conference-doctoral.up.lublin.p…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-430-3
BPP ID: (59, 50193) wydawnictwo zwarte #50193
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.