The utilization of non-standard hydrocolloids in meat gel strengthening of sterilized canned lamb.
Opis bibliograficzny
The utilization of non-standard hydrocolloids in meat gel strengthening of sterilized canned lamb. [AUT.] ROBERT WARACZEWSKI, PATRYCJA SKWAREK, JOANNA STASIAK. W: Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej "Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość" 11-12 maja 2023, Warszawa (The book of abstracts. Xth international session of young scientific staff "Food science development. Sustainable future" 11-12 may 2023, Warsaw) s.78, sum. Warszawa 2023, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 lipca 2024 13:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2025 13:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50200) wydawnictwo zwarte #50200
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.