Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Study of the sensorial and chemical properties of cookies supplemented with almond skin.

Opis bibliograficzny

Study of the sensorial and chemical properties of cookies supplemented with almond skin. [AUT. KORESP.] BEATRIZ MARINHO, [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, MONIKA KARAŚ, ALICE VILELA, OLIVEIRA IVO. W: I International Meeting Molecules4Life - Book of Abstracts s.94. Portugalia 2023, UTAD - Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
I International Meeting Molecules4Life - Book of Abstracts, s.94
Wydawca:
UTAD - Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 lipca 2024 13:36
Ostatnia aktualizacja:8 lipca 2024 13:36

Identyfikatory

e-ISBN: 978-989-704-503-5
BPP ID: (59, 50213) wydawnictwo zwarte #50213

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się