Study of the sensorial and chemical properties of cookies supplemented with almond skin.
Opis bibliograficzny
Study of the sensorial and chemical properties of cookies supplemented with almond skin. [AUT. KORESP.] BEATRIZ MARINHO, [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, MONIKA KARAŚ, ALICE VILELA, OLIVEIRA IVO. W: I International Meeting Molecules4Life - Book of Abstracts s.94. Portugalia 2023, UTAD - Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
UTAD - Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 lipca 2024 13:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 lipca 2024 13:36 |
Identyfikatory
e-ISBN: 978-989-704-503-5
BPP ID: (59, 50213) wydawnictwo zwarte #50213
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.