Właściwości prozdrowotne gorzkiej czekolady wzbogaconej dodatkiem kolagenu i pigwowca jako innowacyjny produkt funkcjonalny.
Opis bibliograficzny
Właściwości prozdrowotne gorzkiej czekolady wzbogaconej dodatkiem kolagenu i pigwowca jako innowacyjny produkt funkcjonalny. [AUT.] ALEKSANDRA TELICHOWSKA, SZYMON BYCZKIEWICZ, DOMINIK SZWAJGIER, JOANNA KOBUS-CISOWSKA. W: XVI Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2024: Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju. Abstrakty,21-24 marca 2024 r. Redakcja / Paulina Pomajda, Kamil Maciąg s. 69. Lublin 2024, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 978-83-67670-53-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Copyright Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 lipca 2024 10:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 lipca 2024 10:51 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publik…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67670-53-1
BPP ID: (59, 50219) wydawnictwo zwarte #50219
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.