Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów. XIV Konferencja technologów przetwórstwa owoców i warzyw. red. A. Nawirska-Olszańska.
Opis bibliograficzny
Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów. XIV Konferencja technologów przetwórstwa owoców i warzyw. red. A. Nawirska-Olszańska. Wrocław 2024, GAJT Wydawnictwo 1991 s.c, 104 s, 978-83-66292-35-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
104 s.
Wydawca:
GAJT Wydawnictwo 1991 s.c
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66292-35-2
BPP ID: (59, 50270) wydawnictwo zwarte #50270
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.