Wpływ zróżnicowanej obróbki termicznej na barwę, teksturę i zawartość związków bioaktywnych owocników pieczarki (Agaricus bisporus).
Opis bibliograficzny
Wpływ zróżnicowanej obróbki termicznej na barwę, teksturę i zawartość związków bioaktywnych owocników pieczarki(Agaricus bisporus). [AUT.] PIOTR STANIKOWSKI, [AUT. KORESP.] PATRYK SICZEK, [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, WOJCIECH RADZKI. W: Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów. XIV Konferencja technologów przetwórstwa owoców i warzyw. red. A. Nawirska-Olszańska s. 94-95. Wrocław 2024, GAJT Wydawnictwo 1991 s.c, 978-83-66292-35-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
GAJT Wydawnictwo 1991 s.c
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 września 2024 12:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 września 2024 08:11 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66292-35-2
BPP ID: (59, 50271) wydawnictwo zwarte #50271
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.