Lekowrażliwość Listeria monocytogenes wyizolowanych z żywności (Antibiotic susceptibility of Listeria monocytogenes isolated from food)
Opis bibliograficzny
Lekowrażliwość Listeria monocytogenes wyizolowanych z żywności (Antibiotic susceptibility of Listeria monocytogenes isolated from food). [AUT.] PYZ-ŁUKASIK RENATA, PASZKIEWICZ WALDEMAR. W: XVII Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, Sanitas Animalium Pro Salute Homini, Materiały Konferencyjne, Olsztyn, 19-21.09.2024 r s. 141. Olsztyn 2024, [Uniwersytet Warmińsko- Mazurski w Olsztynie].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[Uniwersytet Warmińsko- Mazurski w Olsztynie]
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 września 2024 09:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2024 09:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50346) wydawnictwo zwarte #50346
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.