Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach. IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach Współczesne trendy w produkcji i przetwórstwie zbóż. Streszczenia.Trzebnica, 19–20 września 2024.

Opis bibliograficzny

IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach. IV Konferencja Naukowa Nauka o ZbożachWspółczesne trendy w produkcji i przetwórstwie zbóż. Streszczenia.Trzebnica, 19–20 września 2024. Wrocław 2024, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 64 s, 978-83-7717-402-9. DOI: 10.30825/4.17.2024
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
64 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Ocena wpływu dodatku cordyceps sinensis na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne pieczywa pszennego. [AUT. KORESP.] PAULINA ŁYSAKOWSKA, [AUT.] ALDONA SOBOTA, PIOTR ZARZYCKI, ANNA WIRKIJOWSKA. W: IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach. IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach Współczesne trendy w produkcji i przetwórstwie zbóż. Streszczenia.Trzebnica, 19–20 września 2024 s.20. Wrocław 2024, 978-83-7717-402-9.
Produkty ciastkarskie jako matryca wykorzystania surowców w strategii zero waste. [AUT. KORESP.] DOROTA TETERYCZ, [AUT.] KATARZYNA KASZYCA, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA. W: IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach. IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach Współczesne trendy w produkcji i przetwórstwie zbóż. Streszczenia.Trzebnica, 19–20 września 2024 s.29. Wrocław 2024, 978-83-7717-402-9.
Wpływ dodatku napojów roślinnych na właściwości reologiczne ciasta i jakość pieczywa pszennego. [AUT. KORESP.] PIOTR ZARZYCKI, [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, DOROTA TETERYCZ, ALDONA SOBOTA. W: IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach. IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach Współczesne trendy w produkcji i przetwórstwie zbóż. Streszczenia.Trzebnica, 19–20 września 2024 s.33. Wrocław 2024, 978-83-7717-402-9.
Wpływ dodatku probiotycznie fermentowanych nasion ciecierzycy na jakość i cechy funkcjonalne chleba pszennego. [AUT. KORESP.] ANNA WIRKIJOWSKA, [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA. W: IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach. IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach Współczesne trendy w produkcji i przetwórstwie zbóż. Streszczenia.Trzebnica, 19–20 września 2024 s.33. Wrocław 2024, 978-83-7717-402-9.
Wykorzystywanie surowców wysokobłonnikowych w technologii produkcji makaronu. [AUT. KORESP.] ALDONA SOBOTA. W: IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach. IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach Współczesne trendy w produkcji i przetwórstwie zbóż. Streszczenia.Trzebnica, 19–20 września 2024 s.10. Wrocław 2024, 978-83-7717-402-9.
Rekord utworzony:1 października 2024 15:32
Ostatnia aktualizacja:1 października 2024 15:32

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7717-402-9
BPP ID: (59, 50411) wydawnictwo zwarte #50411

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się