Wpływ procesu kiełkowania na skład chemiczny wybranych nasion bobowatych.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu kiełkowania na skład chemiczny wybranych nasion bobowatych. [AUT.] SZYMON MILEWSKI, [AUT. KORESP.] JULIA FABJANOWSKA, [AUT.] MAGDALENA MOCZULSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ROBERT KRUSIŃSKI, ANNA WINIARSKA-MIECZAN. W: Doskonalenie żywienia w zrównoważonej produkcji zwierzęcej. Pod redakcją Renaty Klebaniuk, Bożeny Kiczorowskiej, Wioletty Samolińskiej, Edyty Kowalczuk-Vasilev Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 165-174, il., bibliogr, 978-83-7259-443-3. DOI: 10.24326/MON.2024.8
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2024 13:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 października 2024 13:52 |
Linki zewnętrzne
PBN
66fe856cfdbe8335d6178766
DOI
10.24326/MON.2024.8
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-443-3
e-ISBN: 978-83-7259-444-0
BPP ID: (59, 50433) wydawnictwo zwarte #50433
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.