Roślinne efektory peroksydazy tyroidowej (TPO) o skoordynowanej aktywności przeciwzapalnej.
Opis bibliograficzny
Roślinne efektory peroksydazy tyroidowej (TPO) o skoordynowanej aktywności przeciwzapalnej. [AUT. KORESP.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT.] URSZULA GAWLIK, EWA HABZA-KOWALSKA. W: Konferencja naukowa. Przyszłość żywności czy żywność przyszłości? Komunikaty naukowe. Kraków, 27-28 czerwiec 2024r s. 65. Kraków 2024, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 978-83-962880-5-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2024 14:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 października 2024 14:06 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-962880-5-9
BPP ID: (59, 50475) wydawnictwo zwarte #50475
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.