Oznaczanie aktywności enzymów proteolitycznych w wybranych warzywach wobec azoalbuminy jako substratu.
Opis bibliograficzny
Oznaczanie aktywności enzymów proteolitycznych w wybranych warzywach wobec azoalbuminy jako substratu. [AUT.] BARBARA BARANIAK, MAŁGORZATA NIEZABITOWSKA. W: II Sesja Przeglądowa Analityki Żywności. Materiały Sesji. Warszawa, 1997, 23 maja. [Warszawa], IBPRS, 1997. - S. 48.
Szczegóły publikacji
Źródło:
II Sesja Przeglądowa Analityki Żywności. Materiały Sesji. Warszawa, 1997, 23 maja,
Wydawca:
IBPRS, 1997. - S. 48
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:44 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 5048) wydawnictwo zwarte #5048
PBN ID (hist.): 5048
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.