Porównanie właściwości funkcjonalnych mączek z nasion wybranych roślin dyniowatych (Comparison of the functional properties of seeds flours of selected cucurbit plants)
Opis bibliograficzny
Porównanie właściwości funkcjonalnych mączek z nasion wybranych roślin dyniowatych (Comparison of the functional properties of seeds flours of selected cucurbit plants). [AUT.] KINGA KONOFAŁ, MAGDALENA BORECKA, MONIKA KARAŚ. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 4 / pod redakcją Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Urszuli Szymanowskiej Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 22-31, 978-83-7259-447-1. DOI: 10.24326/mon.2024.12
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 4 / pod redakcją Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Urszuli Szymanowskiej, s. 22-31
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 października 2024 14:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 października 2024 14:21 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/mon.2024.12
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-447-1
BPP ID: (59, 50482) wydawnictwo zwarte #50482
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.