Łodyga winogron jako bioodpad z uprawy wybranych odmian winorośli piwi wykorzystywana jako biomasa do celów energetycznych.
Opis bibliograficzny
Łodyga winogron jako bioodpad z uprawy wybranych odmian winorośli piwi wykorzystywana jako biomasa do celów energetycznych. [AUT.] KAMILA E. KLIMEK, [AUT. KORESP.] GRZEGORZ MAJ, [AUT.] MAGDALENA KAPŁAN, ANNA BORKOWSKA. W: X Jubileuszowa Konferencja Naukowo-Techniczna. Nowe kierunki badań w inżynierii środowiska, energetyce i geodezji. Okuninka 15 – 17 października 2024 r. Książka streszczeń s. 58. Okuninka 2024, [b. wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 października 2024 13:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2024 13:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50578) wydawnictwo zwarte #50578
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.