Jakość i trwałość mięsa drobiowego pozyskanego od kurcząt suplementowanych preparatem fitobiotycznym (Quality and shelf life of poultry meat obtained from chickens supplemented with a phytobiotic preparation)
Opis bibliograficzny
Jakość i trwałość mięsa drobiowego pozyskanego od kurcząt suplementowanych preparatem fitobiotycznym (Quality and shelf life of poultry meat obtained from chickens supplemented with a phytobiotic preparation). [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, MAŁGORZATA KARWOWSKA, KAMIL DRABIK, KAROLINA WENGERSKA, KAROLINA CHODKOWSKA, HUBERT IWIŃSKI, HENRYK RÓŻAŃSKI. W: XXXIV Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA Nauka Praktyce - Praktyka Nauce. Materiały Konferencyjne. Lublin, Polska 16-18 września 2024 r s. 94-95. Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-453-2. DOI: 10.24326/pbwpsa.2024.15
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2024 13:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2024 13:15 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/pbwpsa.2024.15
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-453-2
e-ISBN: 978-83-7259-454-9
BPP ID: (59, 50636) wydawnictwo zwarte #50636
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.