Certyfikowana żywność regionalna jako ważny element ochrony przed wyginięciem lokalnych ras bydła (Certified regional food as an important element of protection against extinction of local cattle breeds)
Opis bibliograficzny
Certyfikowana żywność regionalna jako ważny element ochrony przed wyginięciem lokalnych ras bydła (Certified regional food as an important element of protection against extinction of local cattle breeds). [AUT. KORESP.] JOANNA BARŁOWSKA. W: XXIX Szkoła Zimowa Hodowców Bydła "Intensyfikacja czy zrównoważony rozwój – holistyczne spojrzenie na przyszłość chowu i hodowli bydła" Zakopane, 26 – 29 lutego 2024 r s. 104. Kraków 2024, Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Instytut Nauk o Zwierzętach. Zakład Hodowli Bydła, 978-83-926689-8-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Instytut Nauk o Zwierzętach. Zakład Hodowli Bydła
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 października 2024 10:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 października 2024 10:00 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-926689-8-5
BPP ID: (59, 50641) wydawnictwo zwarte #50641
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.