Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The influence of cow’s breed and feeding system on the physicochemical parameters of milk fat.

Opis bibliograficzny

The influence of cow’s breed and feeding system on the physicochemical parameters of milk fat. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, MAGDALENA SZWAJKOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANNA WÓJCIK. W: IComSC’11 IGWT Symposium Series “Current trends in commodity science” 12-14 September 2011, Poznań s. 33. Poznań 2011.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
IComSC’11 IGWT Symposium Series “Current trends in commodity science” 12-14 September 2011, Poznań, s. 33
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 października 2024 12:13
Ostatnia aktualizacja:31 października 2024 12:14

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50644) wydawnictwo zwarte #50644

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się