Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Produkcja żywności – ilość czy jakość?.

Opis bibliograficzny

Produkcja żywności – ilość czy jakość?. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA. W: II Letnia Szkoła Młodych Naukowców nt. „Biotechnologia w produkcji żywności”, Wrocław, 29 czerwca – 1 lipca 2015 s. 3-15. Wrocław 2015, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
II Letnia Szkoła Młodych Naukowców nt. „Biotechnologia w produkcji żywności”, Wrocław, 29 czerwca – 1 lipca 2015, s. 3-15
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 października 2024 12:27
Ostatnia aktualizacja:31 października 2024 12:27

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50647) wydawnictwo zwarte #50647

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się