Produkcja żywności – ilość czy jakość?.
Opis bibliograficzny
Produkcja żywności – ilość czy jakość?. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA. W: II Letnia Szkoła Młodych Naukowców nt. „Biotechnologia w produkcji żywności”, Wrocław, 29 czerwca – 1 lipca 2015 s. 3-15. Wrocław 2015, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
II Letnia Szkoła Młodych Naukowców nt. „Biotechnologia w produkcji żywności”, Wrocław, 29 czerwca – 1 lipca 2015, s. 3-15
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 października 2024 12:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 października 2024 12:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50647) wydawnictwo zwarte #50647
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.