Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Optymalne wykorzystanie genotypów bydła w produkcji mleka i mięsa.

Opis bibliograficzny

Optymalne wykorzystanie genotypów bydła w produkcji mleka i mięsa. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA. W: Selected problems of food quality = Wybrane problemy jakości żywności ,ed. Jerzy Żuchowski,Ryszard Zieliński. Radom, 2010 Puławy, 2015, PIW BIP Puławy, Problemy chowu bydła w Polsce pod red. Bednarek D. PIW PIB, Puławy, 36-52, 2015.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Selected problems of food quality = Wybrane problemy jakości żywności ,ed. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński. Radom, 2010, Problemy chowu bydła w Polsce pod red. Bednarek D. PIW PIB, Puławy, 36-52, 2015.
Wydawca:
PIW BIP Puławy
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 października 2024 13:15
Ostatnia aktualizacja:31 października 2024 13:15

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50653) wydawnictwo zwarte #50653

Metryki

2,50
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się