Optymalne wykorzystanie genotypów bydła w produkcji mleka i mięsa.
Opis bibliograficzny
Optymalne wykorzystanie genotypów bydła w produkcji mleka i mięsa. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA. W: Selected problems of food quality = Wybrane problemy jakości żywności ,ed. Jerzy Żuchowski,Ryszard Zieliński. Radom, 2010 Puławy, 2015, PIW BIP Puławy, Problemy chowu bydła w Polsce pod red. Bednarek D. PIW PIB, Puławy, 36-52, 2015.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Selected problems of food quality = Wybrane problemy jakości żywności ,ed. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński. Radom, 2010, Problemy chowu bydła w Polsce pod red. Bednarek D. PIW PIB, Puławy, 36-52, 2015.
Wydawca:
PIW BIP Puławy
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 października 2024 13:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 października 2024 13:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50653) wydawnictwo zwarte #50653
Metryki
2,50
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.