Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Slaughter value and quality of meat in Polish BW cattle with regard to macro- and microelement content.

Opis bibliograficzny

Slaughter value and quality of meat in Polish BW cattle with regard to macro- and microelement content. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA, M. KĘDZIERSKA. W: Book of Abstrracts of the 50th EAAP, poster C3. 59, Zurich 22-26 August 1999 Zurich 1999.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Book of Abstrracts of the 50th EAAP, poster C3. 59, Zurich 22-26 August 1999,
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 listopada 2024 08:33
Ostatnia aktualizacja:4 listopada 2024 09:10

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50663) wydawnictwo zwarte #50663

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się