Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Yield and composition of milk with special regard to protein and its fractions on black & white and jersey cows and crossbreds with different share of HF blood.

Opis bibliograficzny

Yield and composition of milk with special regard to protein and its fractions on black & white and jersey cows and crossbreds with different share of HF blood. [AUT.] LITWIŃCZUK ANNA, BARŁOWSKA JOANNA. W: Proceedings of 8th International Conference "Current problems of breeding, health, growth and production of cattle". Ceskie Budejovice, 344-345, 2000 Ceskie Budejovice 2000, s. 344-345.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of 8th International Conference "Current problems of breeding, health, growth and production of cattle". Ceskie Budejovice, 344-345, 2000, s. 344-345
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 listopada 2024 08:44
Ostatnia aktualizacja:4 listopada 2024 08:44

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50665) wydawnictwo zwarte #50665

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się