Kiszona dynia - przykład nowego produktu spożywczego.
Opis bibliograficzny
Kiszona dynia - przykład nowego produktu spożywczego. [AUT.] ALEKSANDRA ŁUPAWKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, PAULINA KĘSKA. W: Koła naukowe - szkołą twórczego działania (edycja dziewiąta) / red. Dominik Dąbrowski, Ewelina Niźnikowska Biała Podlaska 2023, Wydawnictwo Państwowej Szkoły Wyższej im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej, s.179-188, sum., bibliogr, 978-83-68103-04-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Państwowej Szkoły Wyższej im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 listopada 2024 11:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 marca 2025 11:44 |
Linki zewnętrzne
PBN
6756e3abfdbe83571738f764
Identyfikatory
ISBN: 978-83-68103-04-5
BPP ID: (59, 50675) wydawnictwo zwarte #50675
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.