Uwarunkowania produkcji żywności część 7/ redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Opis bibliograficzny
Uwarunkowania produkcji żywności część 7/ redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. [RED. NAUK. WYD. POL.] GRAŻYNA GAJDEK, CZESŁAW PUCHALSKI. Rzeszów 2024, Uniwersytet Rzeszowski, 112 s, 978-83-8277-197-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
112 s.
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Zagrożenia związane ze spożyciem grzybów trujących. [AUT.] WANDA KRUPA, JADWIGA TOPACZEWSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ANNA WINIARSKA-MIECZAN. W: Uwarunkowania produkcji żywności część 7/ redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski Rzeszów 2024, Uniwersytet Rzeszowski, s. 91-98, bibliogr., summ, 978-83-8277-197-8. |
---|---|
Rekord utworzony: | 26 listopada 2024 08:41 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 marca 2025 12:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
672cc2adfdbe836e2144b9f5
Strona WWW
https://wydawnictwo.ur.edu.pl/produkt/u…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8277-197-8
BPP ID: (59, 50764) wydawnictwo zwarte #50764
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.