Zagrożenia związane ze spożyciem grzybów trujących.
Opis bibliograficzny
Zagrożenia związane ze spożyciem grzybów trujących. [AUT.] WANDA KRUPA, JADWIGA TOPACZEWSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ANNA WINIARSKA-MIECZAN. W: Uwarunkowania produkcji żywności część 7/ redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski Rzeszów 2024, Uniwersytet Rzeszowski, s. 91-98, bibliogr., summ, 978-83-8277-197-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 listopada 2024 08:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 marca 2025 12:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
67d16f58fdbe83617c7eed25
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8277-197-8
BPP ID: (59, 50765) wydawnictwo zwarte #50765
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.