Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Uwarunkowania produkcji żywności część 8 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.

RED. NAUK. WYD. POL. GRAŻYNA GAJDEK, CZESŁAW PUCHALSKI.

Opis bibliograficzny

Uwarunkowania produkcji żywności część 8 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. [RED. NAUK. WYD. POL.] GRAŻYNA GAJDEK, CZESŁAW PUCHALSKI. Rzeszów 2024, Uniwersytet Rzeszowski, 145 s, 978-83-8277-198-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
145 s.
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

ISBN: 978-83-8277-198-5
BPP ID: (59, 50766) wydawnictwo zwarte #50766

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się