Uwarunkowania produkcji żywności część 8 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Opis bibliograficzny
Uwarunkowania produkcji żywności część 8 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. [RED. NAUK. WYD. POL.] GRAŻYNA GAJDEK, CZESŁAW PUCHALSKI. Rzeszów 2024, Uniwersytet Rzeszowski, 145 s, 978-83-8277-198-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
145 s.
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Znaczenie logistyki w krótkich łańcuchach dostaw żywności. [AUT.] JADWIGA TOPACZEWSKA, WANDA KRUPA, ANNA AUGUSTYŃSKA-PREJSNAR, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. W: Uwarunkowania produkcji żywności część 8 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski Rzeszów 2024, s. 118-127, bibliogr., summ, 978-83-8277-198-5. |
---|---|
Rekord utworzony: | 26 listopada 2024 08:52 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 marca 2025 13:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
672db782fdbe83502224b5bd
Strona WWW
https://wydawnictwo.ur.edu.pl/produkt/u…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8277-198-5
BPP ID: (59, 50766) wydawnictwo zwarte #50766
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.