Pasze objętościowe i produkty uboczne z przetworzenia owoców i warzyw, w tym kiszonki.
Opis bibliograficzny
Pasze objętościowe i produkty uboczne z przetworzenia owoców i warzyw, w tym kiszonki. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, AGATA BIELAK. W: Poradnik ekologicznego chowu świń / pod redakcją Eugeniusza R. Greli Kraków 2024, Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy, s. 134-148, il., bibliogr, 978-83-7607-357-6.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 grudnia 2024 10:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 marca 2025 11:55 |
Linki zewnętrzne
PBN
67d1682bfdbe83617c7d8a0f
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7607-357-6
BPP ID: (59, 50849) wydawnictwo zwarte #50849
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.