Proceedings of the 10th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain.
Opis bibliograficzny
Proceedings of the 10th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain. Wrocław 2024, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 114s. DOI: 10.30825/4.18.2024
Szczegóły publikacji
Źródło:
114s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Application of biprotective cultutures in hybrid meat products. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, PATRYCJA SKWAREK. W: Proceedings of the 10th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain s.44. Wrocław 2024, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. DOI: 10.30825/4.18.2024 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 stycznia 2025 09:38 |
Ostatnia aktualizacja: | 7 stycznia 2025 09:49 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.30825/4.18.2024
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7717-403-6
BPP ID: (59, 50852) wydawnictwo zwarte #50852
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.