Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Proceedings of the 10th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain.

Opis bibliograficzny

Proceedings of the 10th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain. Wrocław 2024, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 114s. DOI: 10.30825/4.18.2024
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
114s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7717-403-6
BPP ID: (59, 50852) wydawnictwo zwarte #50852

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się