Konferencja naukowa; "Przyszłość żywności czy żywność przyszłości?". Komunikaty naukowe. >&rft.epage=>&rft.isbn=978-83-962880-5-9&rft.pub=Oddzia%C5%82%20Ma%C5%82opolski%20Polskiego%20Towarzystwa%20Technolog%C3%B3w%20%C5%BBywno%C5%9Bci&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Konferencja naukowa; "Przyszłość żywności czy żywność przyszłości?". Komunikaty naukowe. [RED.] IWONA DROŻDŻ, KINGA TOPOLSKA, EMILIA BERNAŚ, ŁUKASZ BYCZYŃŚKI. Kraków 2024, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 71s, 978-83-962880-5-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
71s.
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Zastosowanie bioprotekcji w produkcji wyrobów z mięsa indyka o cechach żywności wygodnej. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, DARIUSZ M. STASIAK, PATRYCJA SKWAREK, KRZYSZTOF BORKOWSKI. W: Konferencja naukowa; "Przyszłość żywności czy żywność przyszłości?". Komunikaty naukowe s.32. Kraków 2024, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 978-83-962880-5-9. |
---|---|
Rekord utworzony: | 10 stycznia 2025 12:59 |
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2025 12:59 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-962880-5-9
BPP ID: (59, 50873) wydawnictwo zwarte #50873
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.