Hybrydowe produkty mięsne jako żywność funkcjonalna (X Ogólnopolska konferencja naukowa; Żywność - Żywienie - Dietetyka. Żywność funkcjonalna a diety niekonwencjonalne)
Opis bibliograficzny
Hybrydowe produkty mięsne jako żywność funkcjonalna (X Ogólnopolska konferencja naukowa; Żywność - Żywienie - Dietetyka. Żywność funkcjonalna a diety niekonwencjonalne). [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, PATRYCJA SKWAREK, ELŻBIETA SOLSKA, AGATA NOWACZYK, PRZEMYSŁAW WOJTAŚ. W: X Ogólnopolska konferencja naukowa; Żywność - Żywienie - Dietetyka. Żywność funkcjonalna a diety niekonwencjonalne. s.37-38. Częstochowa 2024.
Szczegóły publikacji
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 stycznia 2025 13:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2025 13:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50879) wydawnictwo zwarte #50879
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.