Functional bakery products: technological, chemical and nutritional modification.
Opis bibliograficzny
Functional bakery products: technological, chemical and nutritional modification. [RED.] ANNA WIRKIJOWSKA, PIOTR ZARZYCKI, AGATA BLICHARZ-KANIA, URSZULA PANKIEWICZ. Basel 2025, MDPI, 252 s, 978-3-7258-3192-0. DOI: 10.3390/books978-3-7258-3192-0
Szczegóły publikacji
Źródło:
252 s.
Wydawca:
MDPI
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2025 15:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 marca 2025 15:56 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.3390/books978-3-7258-3192-0
Strona WWW
https://www.mdpi.com/books/reprint/1058…
Identyfikatory
ISBN: 978-3-7258-3192-0
BPP ID: (59, 50967) wydawnictwo zwarte #50967
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.