Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Functional bakery products: technological, chemical and nutritional modification.

Opis bibliograficzny

Functional bakery products: technological, chemical and nutritional modification. [RED.] ANNA WIRKIJOWSKA, PIOTR ZARZYCKI, AGATA BLICHARZ-KANIA, URSZULA PANKIEWICZ. Basel 2025, MDPI, 252 s, 978-3-7258-3192-0. DOI: 10.3390/books978-3-7258-3192-0
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
252 s.
Wydawca:
MDPI
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 marca 2025 15:56
Ostatnia aktualizacja:6 marca 2025 15:56

Identyfikatory

ISBN: 978-3-7258-3192-0
BPP ID: (59, 50967) wydawnictwo zwarte #50967

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się