Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wykorzystanie świń rasy puławskiej w produkcji wysokiej jakości mięsa i wędlin.

Opis bibliograficzny

Wykorzystanie świń rasy puławskiej w produkcji wysokiej jakości mięsa i wędlin. [AUT.] MAREK BABICZ, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA, MAGDALENA SZYNDLER-NĘDZA. W: Current trends in the development of the livestock industry: „Global and national dimensions": Proceedings of the International Scientific and Practical Conference December 7, 2023, Poltava, Ukraine, s. 22-24.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Current trends in the development of the livestock industry: „Global and national dimensions": Proceedings of the International Scientific and Practical Conference December 7, 2023, Poltava, Ukraine, s. 22-24
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 czerwca 2025 12:03
Ostatnia aktualizacja:10 czerwca 2025 12:03

Identyfikatory

BPP ID: (59, 51103) wydawnictwo zwarte #51103

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się