Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość mięsa tuczników mieszańców z lokalnych ras świń.

Opis bibliograficzny

Jakość mięsa tuczników mieszańców z lokalnych ras świń. [AUT.] KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA, O. TSERENIUK. W: Materìali Mìžnarodnoï naukovo-praktičnoï konferencìïmolodih včenih ta specìalìstìv(3 listopada 2023 Poltava) Poltava2023, s. 13-16.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Materìali Mìžnarodnoï naukovo-praktičnoï konferencìïmolodih včenih ta specìalìstìv(3 listopada 2023 Poltava), s. 13-16
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 czerwca 2025 12:38
Ostatnia aktualizacja:10 czerwca 2025 12:38

Identyfikatory

BPP ID: (59, 51104) wydawnictwo zwarte #51104

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się