Assessment of antioxidant properties and qualitative analysis of blackcurrant leaf extract and its fraction.
Opis bibliograficzny
Assessment of antioxidant properties and qualitative analysis of blackcurrant leaf extract and its fraction. [AUT.] MONIKA STASZOWSKA-KARKUT, BARBARA CHILCZUK, MAŁGORZATA MATERSKA, MARZENA PABICH. W: 12th ICBB & 6th ICAFS. 2022 International Conference on Biotechnology and Bioengineering. 2022 International Conference on Agricultural and Food Science. Conference Program & Abstract Book. Virtual (Online Video). September 28th - 30th, 2022 s. 94. Izmir 2022, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 czerwca 2025 11:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2025 11:01 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51118) wydawnictwo zwarte #51118
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.