Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Impact of edible fruit extracts on bacterial nucleases in silico and gut microbiota in vitro.

Opis bibliograficzny

Impact of edible fruit extracts on bacterial nucleases in silico and gut microbiota in vitro. [AUT.] ŁUKASZ SZELSZCZYK, MALWINA BROŻYNA, BARTŁOMIEJ DUDEK, NATALIA ŻEBER-LUBECKA, MAŁGORZATA OSTROWSKA, AGATA OLĘDZKA, MARTA WŁODARCZYK, ADAM JUNKA, MONIKA E. CZERWIŃSKA. W: Phytochemical Society of Europe’s Trends in Natural Product Research. Wroclaw, 2-6 June 2025. Book of abstracts s. 78. Wrocław 2025, [b.w].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Phytochemical Society of Europe’s Trends in Natural Product Research. Wroclaw, 2-6 June 2025. Book of abstracts, s. 78
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 lipca 2025 08:27
Ostatnia aktualizacja:10 lipca 2025 08:27

Identyfikatory

BPP ID: (59, 51183) wydawnictwo zwarte #51183

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się