Udział czosnku w mieszankach paszowych dla kurcząt brojlerów a efekty produkcyjne i skład chemiczny mięsa drobiowego.
Opis bibliograficzny
Udział czosnku w mieszankach paszowych dla kurcząt brojlerów a efekty produkcyjne i skład chemiczny mięsa drobiowego. [AUT. KORESP.] ALEKSANDER KARPOWICZ, [AUT.] JAKUB DUDEK, SZYMON MILEWSKI, MAGDALENA MOCZULSKA, JULIA FABJANOWSKA, AGNIESZKA DOBOSZ, BOŻENA KICZOROWSKA, AGATA BIELAK, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, RENATA KLEBANIUK. W: VI Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt. Streszczenia s. 131. Lublin 2025, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/msskn.2025.3
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 sierpnia 2025 09:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 sierpnia 2025 09:07 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/msskn.2025.3
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-468-6
BPP ID: (59, 51215) wydawnictwo zwarte #51215
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.