Jakość jaj od przepiórek japońskich suplementowanych wyciągiem z czosnku standaryzowanym na zwartość allicyny (Quality of eggs from Japanese quails supplemented with garlic extract standardized for allicin content)
Opis bibliograficzny
Jakość jaj od przepiórek japońskich suplementowanych wyciągiem z czosnku standaryzowanym na zwartość allicyny (Quality of eggs from Japanese quails supplemented with garlic extract standardized for allicin content). [AUT.] RENATA ZDUN, KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA, NATALIA WOLSKA, MACIEJ ŁOŚ. W: XXXV Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA połączone z 9th International Scientific Symposium „POULTRY DAYS 2025“3„Nauka praktyce - praktyka nauce” Kraków, Polska 8-10 września 2025. Materiały konferencyjne s. 76. Kraków 2025.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXXV Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA połączone z 9th International Scientific Symposium „POULTRY DAYS 2025“3„Nauka praktyce - praktyka nauce” Kraków, Polska 8-10 września 2025. Materiały konferencyjne, s. 76
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 września 2025 08:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 września 2025 08:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51231) wydawnictwo zwarte #51231
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.