Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kształtowanie właściwości enzymatycznych w glebach zdegradowanych.

Opis bibliograficzny

Kształtowanie właściwości enzymatycznych w glebach zdegradowanych. [AUT.] MARTA BIK-MAŁODZIŃSKA, GRAŻYNA ŻUKOWSKA, MAGDALENA MYSZURA-DYMEK. W: Konferencja „Preparaty mikrobiologiczne w rolnictwie i ochronie środowiska” Puławy, 27–28 maja 2025 roku. Materiały konferencyjne s. 31. Puławy 2025, Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa - Państwowy Instytut Badawczy, 978-83-7562-428-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Konferencja „Preparaty mikrobiologiczne w rolnictwie i ochronie środowiska” Puławy, 27–28 maja 2025 roku. Materiały konferencyjne, s. 31
Wydawca:
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa - Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 września 2025 11:26
Ostatnia aktualizacja:15 września 2025 11:26

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7562-428-1
BPP ID: (59, 51244) wydawnictwo zwarte #51244

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się