Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of controlled viral infection on the antioxidant potential of basil leaves.

Opis bibliograficzny

The effect of controlled viral infection on the antioxidant potential of basil leaves. [AUT.] URSZULA ZŁOTEK, URSZULA GAWLIK, ANNA ZŁOTEK, MARTA BUDZISZEWSKA, PATRYK FRĄCKOWIAK, ALEKSANDRA OBRĘPALSKA-STĘPLOWSKA. W: Book of abstracts XXIII European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII June 11 – 13, 2025, Bratislava, Slovakia s. 315. Baratislava 2025, [b.w], 978-80-89162-96-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Book of abstracts XXIII European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII June 11 – 13, 2025, Bratislava, Slovakia, s. 315
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 września 2025 12:25
Ostatnia aktualizacja:15 września 2025 12:25

Identyfikatory

ISBN: 978-80-89162-96-3
BPP ID: (59, 51247) wydawnictwo zwarte #51247

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się