The effect of controlled viral infection on the antioxidant potential of basil leaves.
Opis bibliograficzny
The effect of controlled viral infection on the antioxidant potential of basil leaves. [AUT.] URSZULA ZŁOTEK, URSZULA GAWLIK, ANNA ZŁOTEK, MARTA BUDZISZEWSKA, PATRYK FRĄCKOWIAK, ALEKSANDRA OBRĘPALSKA-STĘPLOWSKA. W: Book of abstracts XXIII European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII June 11 – 13, 2025, Bratislava, Slovakia s. 315. Baratislava 2025, [b.w], 978-80-89162-96-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 września 2025 12:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 września 2025 12:25 |
Identyfikatory
ISBN: 978-80-89162-96-3
BPP ID: (59, 51247) wydawnictwo zwarte #51247
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.