Wpływ dodatku nośnika na wybrane właściwości proszków otrzymanych podczas suszenia rozpyłowego naparów z Cyani flos.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku nośnika na wybrane właściwości proszków otrzymanych podczas suszenia rozpyłowego naparów z Cyani flos. [AUT. KORESP.] KATARZYNA LISIECKA. W: XLVII Sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Doskonalenie żywności i żywienia dla zachowania komfortu życia człowieka. Olsztyn 2-4 lipiec 2025. Materiały sesji naukowej s. 290-291. Olsztyn 2025, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 978-83-8100-439-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 września 2025 13:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 września 2025 13:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://jubinutrifoodconf.uwm.edu.pl/wp…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8100-439-8
BPP ID: (59, 51250) wydawnictwo zwarte #51250
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.