Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The importance of quality labels in ensuring food safety and quality.

Opis bibliograficzny

The importance of quality labels in ensuring food safety and quality. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, EUGENIA CZERNYSZEWICZ. W: Quality and Its Applications. Towards a Sustainable Future 2025. In BANI world. The book of abstracts, Sopot 2025 s. 18. Sopot 2025, 978-83-62197-22-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Quality and Its Applications. Towards a Sustainable Future 2025. In BANI world. The book of abstracts, Sopot 2025, s. 18
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 września 2025 10:43
Ostatnia aktualizacja:24 września 2025 10:43

Identyfikatory

ISBN: 978-83-62197-22-4
BPP ID: (59, 51278) wydawnictwo zwarte #51278

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się