Food in sustainable world. International Conference “Food in a Sustainable World” accompanying the 20th anniversary celebrations of the Faculty of Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin („Żywność w zrównoważonym świecie” połączonej z Jubileuszem 20-lecia Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie)
Opis bibliograficzny
Food in sustainable world. International Conference “Food in a Sustainable World” accompanying the 20th anniversary celebrations of the Faculty of Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin („Żywność w zrównoważonym świecie” połączonej z Jubileuszem 20-lecia Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie). [RED.] MONIKA SUJKA, WALDEMAR GUSTAW, URSZULA PANKIEWICZ, KAROLINA WÓJCIAK. Kraków 2025, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 254 s, 978-83-953897-7-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
254 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
68d52230fdbe83792802227b
Strona WWW
https://wydawnictwo.pttz.org/wp-content…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-953897-7-1
BPP ID: (59, 51284) wydawnictwo zwarte #51284
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.