Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Food in sustainable world. International Conference “Food in a Sustainable World” accompanying the 20th anniversary celebrations of the Faculty of Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin („Żywność w zrównoważonym świecie” połączonej z Jubileuszem 20-lecia Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie)

Opis bibliograficzny

Food in sustainable world. International Conference “Food in a Sustainable World” accompanying the 20th anniversary celebrations of the Faculty of Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin („Żywność w zrównoważonym świecie” połączonej z Jubileuszem 20-lecia Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie). [RED.] MONIKA SUJKA, WALDEMAR GUSTAW, URSZULA PANKIEWICZ, KAROLINA WÓJCIAK. Kraków 2025, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 254 s, 978-83-953897-7-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
254 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Green solvent systems for extraction of bioactives from common thyme (Thymus vulgaris L.) in sustainable food production. [AUT. KORESP.] RADOSŁAW KOWALSKI, [AUT.] GRAŻYNA KOWALSKA, MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, ARTUR MAZUREK. W: Food in sustainable world. International Conference “Food in a Sustainable World” accompanying the 20th anniversary celebrations of the Faculty of Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin Kraków 2025, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 105-124, 978-83-953897-7-1.
Comparison of knowledge and dietary habits in a group of healthy and cancer patients. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA KOSTECKA, [AUT.] MONIKA BOJANOWSKA, MONIKA SACHADYN-KRÓL, MARZENA PABICH. W: Food in sustainable world. International Conference “Food in a Sustainable World” accompanying the 20th anniversary celebrations of the Faculty of Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin Kraków 2025, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 125-139, 978-83-953897-7-1.
Knowledge of patients with SIBO or IMO about nutrition and supplementation. [AUT. KORESP.] MARZENA PABICH, [AUT.] MAŁGORZATA KOSTECKA, MONIKA BOJANOWSKA, MONIKA SACHADYN-KRÓL. W: Food in sustainable world. International Conference “Food in a Sustainable World” accompanying the 20th anniversary celebrations of the Faculty of Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin Kraków 2025, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 172-182, 978-83-953897-7-1.
Dietary interventions in Alzheimer's disease: a review of preventive and therapeutic potential. [AUT. KORESP.] ALICJA SKRZYPEK, [AUT.] JOANNA MATYSIAK. W: Food in sustainable world. International Conference “Food in a Sustainable World” accompanying the 20th anniversary celebrations of the Faculty of Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin Kraków 2025, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s 203-214, 978-83-953897-7-1.
Nutritional deficiencies in celiac disease: insights from a decade of research (2015–2025). [AUT.] DOROTA TETERYCZ. W: Food in sustainable world. International Conference “Food in a Sustainable World” accompanying the 20th anniversary celebrations of the Faculty of Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin Kraków 2025, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 238, 978-83-953897-7-1.
Nutritional management of Crohn's disease. [AUT. KORESP.] ANNA CIOŁEK, [AUT.] ALICJA SKRZYPEK, DAWID LESZKOWICZ. W: Food in sustainable world. International Conference “Food in a Sustainable World” accompanying the 20th anniversary celebrations of the Faculty of Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin Kraków 2025, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 77-90, 978-83-953897-7-1.
Rekord utworzony:25 września 2025 12:51
Ostatnia aktualizacja:30 września 2025 08:05

Identyfikatory

ISBN: 978-83-953897-7-1
BPP ID: (59, 51284) wydawnictwo zwarte #51284

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się