Wpływ dodatku mączki z pestek dyni na właściwości przeciwutleniające wafli poddanych trawieniu in vitro.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku mączki z pestek dyni na właściwości przeciwutleniające wafli poddanych trawieniu in vitro. [AUT. KORESP.] MONIKA KARAŚ, [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, MAGDALENA BORECKA. W: XLVII Sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Doskonalenie żywności i żywienia dla zachowania komfortu życia człowieka. Olsztyn 2-4 lipiec 2025. Materiały sesji naukowej s. 282. Olsztyn 2025, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 978-83-8100-439-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 września 2025 07:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 września 2025 07:55 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.uwm.edu.pl/uploads/d…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8100-439-8
BPP ID: (59, 51294) wydawnictwo zwarte #51294
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.