Aktywność przeciwutleniająca i przeciwzapalna ciastek wzbogacanych wytłokami z owoców bzu czarnego (Sambucus nigra L.).
Opis bibliograficzny
Aktywność przeciwutleniająca i przeciwzapalna ciastek wzbogacanych wytłokami z owoców bzu czarnego (Sambucus nigra L.). [AUT. KORESP.] URSZULA SZYMANOWSKA, [AUT.] MONIKA KARAŚ, URSZULA ZŁOTEK. W: XLVII Sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Doskonalenie żywności i żywienia dla zachowania komfortu życia człowieka. Olsztyn 2-4 lipiec 2025. Materiały sesji naukowej s. 304. Olsztyn 2025, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 978-83-8100-439-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 września 2025 08:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 września 2025 08:01 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.uwm.edu.pl/uploads/d…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8100-439-8
BPP ID: (59, 51295) wydawnictwo zwarte #51295
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.