Effect of the addition of the spirulina (Arthrospira platensis) on selected properties of sponge cake (Wpływ dodatku spiruliny (Arthrospira platensis) na wybrane właściwości ciasta biszkoptowego)
Opis bibliograficzny
Effect of the addition of the spirulina (Arthrospira platensis) on selected properties of sponge cake (Wpływ dodatku spiruliny (Arthrospira platensis) na wybrane właściwości ciasta biszkoptowego). [AUT.] DAWID RAMOTOWSKI, IZABELA PODGÓRSKA-KRYSZCZUK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Pod redakcją Marka Babicza i Kingi Kropiwiec-Domańskiej. Tom 5 Lublin 2025, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 101-109, il., bibliogr., sum, 978-83-7259-488-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 października 2025 13:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 października 2025 10:55 |
Linki zewnętrzne
PBN
68e4d591fdbe830fcb908a73
Strona WWW
https://up.lublin.pl/nauka/wydawnictwo/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-488-4
BPP ID: (59, 51336) wydawnictwo zwarte #51336
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.