21st ICC Conference 2025. “Cereals and Pulses: Bridging Science and Innovation to drive the Transformation of the Food System”. 23-25 September 2025. Vienna, Austria. Book of Abstracts.
Opis bibliograficzny
21st ICC Conference 2025. “Cereals and Pulses: Bridging Science and Innovation to drive the Transformation of the Food System”. 23-25 September 2025. Vienna, Austria. Book of Abstracts. Vienna 2025, ICC–International Association for Cereal Science and Technology, 154 s.
Szczegóły publikacji
Źródło:
154 s.
Wydawca:
ICC–International Association for Cereal Science and Technology
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51382) wydawnictwo zwarte #51382
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekordy powiązane (1): | |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 10 października 2025 16:20 |
| Ostatnia aktualizacja: | 10 października 2025 16:20 |