Zasady określania jednorodności wymieszania składników sypkich.
Opis bibliograficzny
Zasady określania jednorodności wymieszania składników sypkich. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK. W: Eksploatacja maszyn i urządzeń w przemyśle rolno-spożywczym. Wybrane zagadnienia Warszawa 2025, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, s. 176-183, il., bibliogr., sum, 978-83-8237-238-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Eksploatacja maszyn i urządzeń w przemyśle rolno-spożywczym. Wybrane zagadnienia, s. 176-183
Wydawca:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Linki zewnętrzne
PBN
69034189fdbe836265956370
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8237-238-0
BPP ID: (59, 51457) wydawnictwo zwarte #51457
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 października 2025 11:19 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2025 11:44 |