4th International conference – BACIF 2025. Biologically active compounds in food – innovations for food, nutrition, health and beauty. Book of abstracts.
Opis bibliograficzny
4th International conference – BACIF 2025. Biologically active compounds in food – innovations for food, nutrition, health and beauty. Book of abstracts. [RED.] KATARZYNA GRZELAK-BŁASZCZYK, ANNA SYKUŁA. Łódź 2025, [b.w], 155 s.
Szczegóły publikacji
Źródło:
155 s.
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://bacif2025.p.lodz.pl/wp-content/…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51496) wydawnictwo zwarte #51496
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekordy powiązane (1): | |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 5 listopada 2025 08:08 |
| Ostatnia aktualizacja: | 5 listopada 2025 08:08 |