Natural vs. synthetic Astaxanthin: properties, applications, and market perspectives.
Opis bibliograficzny
Natural vs. synthetic Astaxanthin: properties, applications, and market perspectives. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK. W: 4th International conference – BACIF 2025. Biologically active compounds in food – innovations for food, nutrition, health and beauty. Book of abstracts s. 91. Łódź 2025, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne 4th International conference – BACIF 2025. Biologically active compounds in food – innovations for food, nutrition, health and beauty. Book of abstracts, s. 91
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://bacif2025.p.lodz.pl/wp-content/…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51497) wydawnictwo zwarte #51497
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 5 listopada 2025 08:13 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 5 listopada 2025 08:13 |